Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Tırnaklara Bahar Geldi >>
0

Isınan havalar ile birlikte daha da ön planda olan tırnaklarımıza ekstra özen gösterdiğimiz hatta manikürsüz dışarı çıkmadığımız doğrudur. Hal böyle olunca biz de her yeni sezonda olduğu gibi yılın trendlerinin peşine düştük. Baharla birlikte renklenen tırnakları yeni sezonda birbirinden ilgi çekici değişiklikler bekliyor. Bir çekmece dolusu oje ve manikür için çeşitli araç gerecin varsa aralarına yenilerini eklemeye hazır ol. Çünkü yeni sezonda eller hiç olmadığı kadar renkli, hiç olmadığı kadar cesur olacak. Tırnaklarını süsleyecek ve güzelliğini tamamlayacak yeni trendleri keşfetmenin tam zamanı. Bakalım senin favorin hangisi olacak?

 

 

 

 

 

 

Zarif Taşlar

Bu sezon tırnaklara boyut oyunları geliyor. Hem bu yaz hem de önümüzdeki kış aylarında sıkça rastlayacağımız bu trend tüm dikkatleri tırnaklarının üzerine çekecek. Nötr renklerde sürdüğün ojenin üzerine uygulayacağın swarowski taşlar ile ışıl ışıl parlayacak, şıklığına şıklık katacaksın. Tırnaklarında ışıltıdan hoşlanmıyorsan incilerin sade ama zarif çizgisinden yararlanabilirsin.

Monokrom Yükselişi

Ton sür ton moda akımına bu sezon tırnaklar da dâhil oluyor. Alışılmışın dışındaki trendlere ayak uydurma konusunda o kadar da gözü kara değilsen modanın joker akımını tırnaklarına uygulamayı deneyebilirsin. Tek ton giydiğin kombinlerini tırnaklarınla da tamamlayarak stiline karakter katabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CD Görünümler

Eğer gerçek bir oje tutkunuysan ve trendleri yakından takip ediyorsan Instagram’dan Jessica Washick’in hesabını takip ediyorsundur. Tam bir nail art tutkunu olan Jessica’nın hesabı ilham dolu. Öyle ki akıllara gelmeyecek kadar yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. Teknoloji ile birlikte geri planda kalan CD’lerin görünümlerinin tırnaklarımıza uygulanabileceği kimin aklına gelirdi?

Serbest Karalama

Bu sezon tırnaklarının üzerine serbest karalamalar yapmak fazlasıyla havalı bir görünüm sağlayacak. Jeremy Scott'un Moschino defilesinde de sıkça görülen bu tırnaklar Miss Pop gibi nail art sanatçılarının dikkatini çekmeyi başardı bile.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sanatsal Çalışmalar

Rengârenk tırnaklardan yaz kış vazgeçemeyenlerdensen bu akımı çok seveceksin. Çünkü tüm hayal gücünü bir tuval misali tırnaklarına yansıtman artık serbest. İster tümüne aynı resmi çiz, istersen de her tırnağını farklı bir resim ile süsle. Çizim konusunda kararsızsan @yeswhatnails hesabını hemen takibe almalısın.

Şeffaf Güzellik

Artık tek kat oje sürmenin demode olduğu dönemler geride kalıyor. Neredeyse görünmeyecek kadar şeffaf olan ojeler yeni trend. İster açık renk ojeni tek kat sür, ister şeffaf ojelerden edin. Bu trend özellikle acelen olduğu zamanlarda fazlasıyla işe yarayacak. Tek kat sürülen ojeler daha hızlı kuruduğu için fazla vaktinin olmadığı günlerde hızlıca güzelliğini tamamlayacaksın.

Hayvan Desenleri

Son zamanlarda gardıroplarımızı ele geçiren hayvan desenleri tırnakları da etkisi almaya başlıyor. Sev ya da sevme bu desen yeni sezonun en hit görünümü olmaya aday. İster leopar ister zebra ister bir başka desen… Hayvan desenleri yeni sezondaki yükselişine tırnaklarda devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr