Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tişörtün Seni Anlatsın >>
0

Sloganlı Tişört Modası: Tişörtün Seni Anlatsın

2015 yılında moda dile geliyor ve tişörtler sizin yerinize konuşmaya başlıyor! 90’lı yılların yeniden popüler olmasıyla kendini iyiden iyiye hissettiren grunge akımı yılların etkisiyle toz altında kalan trendleri de yeniden gün ışığına çıkartıyor. Yeni dünyada gençlerin her an her saat söyleyecek çok sözleri olması moda dünyasına ilham veriyor.

Dünün çocukları bugünün yetişkinleri olunca tarz ve tavır değiştiren eski trendler  2015 sezonunda modern yorumlarla karşımıza çıkıyorlar. Hayata karşı bir duruştan ya da sosyal bir söylemden yola çıkılarak hazırlanan sloganlı tişörtler giderek sporlaşan moda dünyasında kalem eteklerle, yüksek belli pantolonlarla  ve kısa şortlarla birleşerek etkilerini daha da arttırıyorlar.

2014 sezonunda mini trend olarak karşımıza çıkan sloganlı tasarımlar 90’lı yılları özleyen moda takipçilerinin ilgileri sayesinde daha da güçlenerek 2015 sezonunun makro trendleri arasına üst sıradan girmeyi başardılar.  Kış aylarında daha çok kazakların üzerinde karşımıza çıkan slogan tişörtler bahar ayında ısınan havalarla beraber kalem eteklerle, denim pantolonlarla, mini eteklerle ve 70'lerden günümüze gelen yıkanmış kısa şortlarla kombinlenerek bambaşka bir görüntüye kavuşacaklar.

Podyumlardan çıkan trendleri hızlı bir şekilde sokağa taşımak konusunda en başarılı trend takipçileri olan ünlüler, kameralar karşısında söyleyemedikleri pek çok konuyu kombinlerinde kullandıkları sloganlı tasarımlarla dile getiriyorlar. Asi tavırları en çok yakıştırdığımız isimlerden biri olan Cara Delevingne sloganlı tişörtünü yine mottosunu yansıtan bir bereyle ve ceketle tamamlarken modayı takip eden değil yön veren isimlerden biri olan Rihanna gündelik yaşamında daha basit parçalar seçerek sloganlı parçaları denim pantolonlarla tamamlamayı tercih ediyor.

      

Dar kesimden geniş kesime kadar karşımıza en çok basic tişörtlerde çıkan sloganlı tasarımlar zamansız olma özellikleriyle diğer pek çok ürüne göre çok daha geniş bir kullanım alanına sahipler. Her yaşa ve kesimine göre her vücut tipine uyan sloganlı tişörtleri dilerseniz jean pantolonlarla kombinleyerek gündüz kombininize adapte edebilir dilerseniz de deri pantolon-stiletto ikilisiyle tamamlayarak daha iddialı bir stile sahip olabilirsiniz.

OXXO tasarımcılarının yeni sezonda takipçilere sunduğu baskılı tişörtler yaratıcı cümleleri ve dökümlü kumaşlarıyla yaz kombinlerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak gibi görünüyor. Beyaz, gri, yeşil, siyah gibi çok tercih edilen renklerin yanı sıra 2015 sezonun rengi Marsala Şarap Kırmızısı da dahil olmak üzere pek çok alternatifle raflardaki yerini alan  sloganlı tişrötler, esprili kişiliğinizi yaratıcı kombinlerle dışarı sunma imkanı tanıyacak. 

 

 

 

 

Zıt uyum:

Modayı yakından takip etmeyi seviyorsanız iki farklı trendi bir arada kullanmak tam da sizin işiniz! Sloganlı tişört akımını 2015 ilkbahar-yaz sezonunun renkleri olan siyah ve beyazla birleştirerek yalın ve iddialı bir stilin sahibi olabilirsiniz. OXXO imzalı beyaz tişörtü yüksek bel bir pantolon ve bu dönemin en hit aksesuarı sırt çantasıyla birleştirerek güzel havaları şehrin sokaklarında enerjik bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 

                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

7/24 Şık:

Gündüz- gece demeden günün her saati dozunda bir şıklığa sahip olmayı seviyorsanız OXXO koleksiyonunda da ön plana çıkan casual-spor görüntüler stilinizi fazlasıyla yönlendirecek. Güneşli havalarda kalem eteğinizin üzerine geçireceğiniz pul detaylı baskılı kısa tişört ve spor ayakkabıyla günün erken saatlerinde de parlayabilirsiniz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Renk tutkunu:

Yaz-kış fark etmeden trend ne olursa olsun renk kullanmayı seviyorsanız OXXO  ailesinde yer alan renkli, tayt formlu pantolonlarla baskılı tişörtleri birleştirerek kendi stilinizden ödün vermeden de sokak modasını yakından takip edebilirsiniz. Daha serin havalarda kullanabileceğiniz bu kombinle gri havalara renk katabilir, herkesin içinde fark edilebilir bir tarza sahip olabilirsiniz.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr