Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trendi Keşfet: Omuzlar Fora >>
0

Bu sezonun en beğenilen parçalarından biri de omuzları açıkta bırakan giysiler. Hem yazın hem de bahar aylarında severek kullandığımız omuzları açık bluz ve elbise modelleri bu sezon çok trend.

Hemen hemen her renk ve modelinin bulunduğu omuzları açık bluz modellerini hem romantik hem seksi hem de cool bir görünüme kavuşmak için rahatlıkla kombinleyebilirsin. Nasıl kombinleyebilirim diye düşünüyorsan sokak stilinden ilham alarak kombinlerini oluşturabilirsin. İster bir kot pantolon ister kot etekle kombinleyeceğin omuzları açık bluz modelleri ile çok şık görüneceksin. OXXO tasarımcıları sen bu trendden geri kalma diye omuzları açık bluz modelleri ve elbise modellerini trende uygun şekilde tasarladılar. Birden çok model ve renk seçeneğinin bulunduğu bluz modellerini incelemek için tıkla.

                                           

Uzun kollu veya kısa kollu dantelli ya da düz modeller kendi tarzına göre olan tüm modeller OXXO'da seni bekliyor. Viskon veya pamuk kumaşlardan üretilen bluz modelleri doğallığın yanında trendi de birlikte sunuyor. Romantik kombinlerin olmazsa olmazı omuzları açık bluz modelleri bu sezon çok moda. Birçok bloggerın ve ünlünün de tercih ettiği omuz dekolteli bluz modellerini bu yaz ve bahar aylarında sokaklarda sık sık göreceğiz.

                                         

Hem romantik hem trend olmak isteyenlerin vazgeçilmez parçası olacak omuzları açık bluz modelleri farklı detaylarla buluşuyor. Dantelli, nakışlı ve düz modellerin bulunduğu bluz modellerini şortlar, etekler ve kot pantolon modelleri ile kombinlemek isteyenler için olmazsa olmaz olacak.Bohem stilin en sevilen parçaları arasında yer alan omuzları açıkta bırakan kıyafetleri süet ayakkabı ve çantalarla kombinlerken uzun kolyelerle desteklemelisin.

                                         

Omuzları açık bluzlar moda olduğu kadar elbiseler de çok moda. Tek parçada romantik şıklığı yakalamak isteyenler omuzları açık elbise modellerini tercih edebilirler. Floral desenlerin ve uçuşan formların birleştiği maxi elbise modellerine bir de omuz detayı eklenince bayıldık. Sen de bayram kombinini OXXO ile yap heart

Kapak Görseli: Pinterest


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr