Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Triko Sıcaklığına Davetlisin! >>
0

 

 

Trikoların yarattığı mükemmel uyumu kombinlerimize dahil etmeyi seviyor muyuz? Sonuna kadar evet… Artık yaz veya kış fark etmeksizin mevsime uygun formlarla mutlaka karşımıza çıkan trikolarla yakın bir dostluğumuz var. Şimdi bu yakın dostluğu pekiştirmek için sana yepyeni önerilerle geldik! Triko kombinleri ile aradığın sıcaklığı ve mükemmel görünümü elde edebileceksin… :) Hadi başlayalım mı?

1.Nostaljik Detaylar!

Polo yaka ve İspanyol kol tasarımı ile seni geçmişe götürecek bir trikoya ne dersin? Skinnylerle veya wide leg jeanlerle dilediğin gibi kullanabileceğin V yaka triko kazak modeliyle mutlaka tanışmalısın. Ofis günlerinde veya hafta sonu buluşmalarında ona yer verebilirsin…

 

 

 

2.Batik Desenlere Evet!

Batik desenler tişörtler ve sweatler üzerinde karşımıza çıkmaya devam ederken şimdi de trikolar eşliğinde bizlerle! Harika renk geçişiyle seni büyüleyecek olan triko kazak modelini beyaz veya krem tonlardan oluşan kombinlerine dahil ederek tarzına hareket katabilirsin! :)

 

 

 

3.Renklenmeye Hazırız!

Renklerin enerjisine inanıyoruz ve triko kombinleri için seçtiğimiz renkler modumuzu fazlasıyla yükseltebiliyor!  Şimdi sana önereceğimiz V yaka triko bahsettiğimiz yüksek enerjiyi yakalaman için çok uygun… Bu parçayı en sevdiğim mom jeanlerle birleştirip keyifli buluşmalara dahil olurken enerjine enerji katman mümkün! :)

 

 

 

4.Mükemmel Tamamlayıcı!

Kombinlerin için mükemmel tamamlayıcı olacak bir parça ile tanışmak üzeresin… Viskon karışımlı triko hırka! Bahar aylarında crop toplarla ve jeanlerle bir araya getirebileceğin triko hırka mutlaka dolabında yerini almalı… Viskon karışımlı dokusunun keyfini çıkarırken bu mükemmel tamamlayıcıyla yakın dostluk kurmaya hazır ol! :)

 

 

 

5.Etkili Dokunuşlar!

Triko kombinleri ve etkileyici detaylarla yolculuğa devam ediyoruz! Sıradaki mükemmel parça kruvaze detaylı triko… Bilinen kruvaze yaka formunun güncellenmiş hali çok hoşuna gidecek! Yüksek bel pantolonlarla bileştirebileceğin bu parçayı yoğun iş günlerine dahil edip farklı detayların etkisini tüm güne yayabilirsin… :)

 

 

 

6.Süveter Hakimiyeti!

Yeni sezonda da süveterlerin hakimiyetini görmek mümkün… Örgü detaylı süveter modelini o günkü moduna göre ister klasik gömleklerle ister tişörtlerle buluştur! Hem iş günlerinde hem de enerjik hafta sonu buluşmalarında bu parçadan yardım alabilirsin… :)

 

 

 

7.Kendine Has Dokular!

Trikoların farklı formlarıyla kombinlerimize sıcaklık katmanın keyfi bambaşka! Şimdi karşına çıkan fitilli triko modelinin kusursuz görünümü çok hoşuna gidecek… Onu yüksek bel skinnylerle veya kumaş pantolonlarla birleştirip kendine has dokuları mevsime uyarlayabilirsin! :)

 

 

 

8.Hareketli Örgü Oyunları!

Triko hırkaların kombinlerimizdeki yeri hiçbir zaman dolmuyor… Bu durumu destekleyen parçalardan biri örgü detaylı triko hırka! Örgü oyunlarıyla göz kamaştıran bu parçayı jeanlerle birleştirip günlük kombinlerine, braletlerle bir araya getirip romantik kombinlere hareketlilik katabilirsin… :)

 

 

 

9.Çizgilerle Dans!

Çizgili desenler vazgeçilmezler arasında diyebiliriz! Her mevsime özel olarak gördüğümüz bu deseni trikolar üzerinde deneyimlemek de mümkün oluyor… Özellikle çok sevilen V yaka formlu trikoları çizgili desenlerle bir arada bulmak harika! Sen de şimdi vazgeçilmezin olacak çizgili triko kazak için aşağıdaki görsellere tıkla ve keşfet… :)

 

 

 

10.Sıra Dışı ve Çarpıcı!

Trikoların her çeşidiyle sıra dışı ve çarpıcı bir etki yaratmak mükemmel! Cut-out detaylı ve tek omuz askılı triko kazak modeli de bu mükemmelliğe dahil… Bedeni saran fit görünümü ve düğme detaylı tasarımı seni büyüleyecek! Push up skinnylerle kombinleyip bir de topuklu çizmelerden destek alırken cut-out detaylı triko favorin olacak…

 

 

Triko kombinleri ile her gününe ayrı bir renk ve enerji katmak için hazırsın! Şimdi daha fazlasını keşfetmek için oxxo.com.tr’ye tıklaman yeterli… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr