Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaz Aylarının Joker Elemanları >>
0

Tabii ki yaz sezonun olmazsa olmazı kimono ve tulumlardan bahsediyoruz. Uzak Doğu kültüründen hayatımıza giren kimonolar deyim yerindeyse yaz aylarının kurtarıcı parçası. İster elbise, ister şort ile kombinleyebilir istersen de plajdaki şıklığını tamamlayabilirsin. Çok yönlü kullanım avantajıyla her zaman tahtın başında yer alacak parçalardan. Ayrıca bunaltıcı sıcak havalarda ince ve hafif kumaşlarıyla da hayat kurtarıyor. Özellikle kimono elbise gibi modeller tiril tiril ve hafif seçenekler arasında başı çekiyor. Yaz aylarında günün her anına ayak uyduran kimono modelleri sadece bununla da kalmıyor yaz mevsimini de sonbahara bağlıyor. Havaların bir ısınıp bir soğuduğu mevsim geçişlerinde veya bugünlerde olduğu gibi bir sıcak bir rüzgârın olduğu zamanlarda kimono ceket ve kimono hırka modelleri hayat kurtarıyor. Hem hafif kumaşlarıyla kolay taşınıyor hem de giydiğinde hafif bir koruma sağlıyor. Tabii stiline kattığın şıklığı söylemiyoruz bile.

 

 

 

 

 

 

 

Desenleri ve renkleriyle yaz aylarında birer arzu nesnesine dönüşen bu parçalar âdeta stilinin yıldız tamamlayıcısı. Mesela serin yaz akşamlarında şık bir davette mini elbiseni uzun kimono modelleri ile kombinleyebilirsin. Yazlık beldelerde şort ve bluz ikilisiyle çıktığın akşam yürüyüşlerine sade modeller eşlik edebilir. Plajda keyifli zaman geçirirken stilinden de ödün vermek istemiyorsan yine kahramanın kimonolar. Aynı zamanda yazın olmazsa olmazı festivallerin de başkahramanı. Etnik desenli modellerden püsküllülere kimonolar ile festival tarzını da tamamlamayı unutma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadece üzerine düz bir şekilde giyerek değil, kemer gibi aksesuarlar ile de kimonolarını farklı tarzlarda kullanabilirsin. Mesela kısa şort tulumunun üzerine veya pantolon ve bluz ikilisine bir kimono geçirip belinden de bir kemer bağlayarak spor şık bir görünüm elde edebilirsin. Oxxo.com.tr’de ve mağazalarımızda birbirinden şık kimonoların yanı sıra tulum modelleri de bulman mümkün.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazın favorisi bir diğer parçalardan olan tulumlar hem tek parça olmaları hem de şık görünümleriyle sıcak günlerin favori parçalarından. Zira hem gündüz hem gece farklı model ve kombinasyonlarıyla tek parça ile her stile bürünmen mümkün. Mesela yazın enerjisini üzerinde taşımaya seven renkli bir karaktere sahipsen çiçekli tulum modelleri tam senlik. Özellikle siyah tulum tercih edenlerdensen ayakkabı ve aksesuar seçimlerinle görünümüne hem gündelik hem de şık bir gece stili kazandırman hiç de zor değil. Yaz akşamlarının keyifli partileri ve eğlencelerinde seni bir yıldız gibi parlatacak kruvaze tulum seçeneklerini de göz önünde bulundurmanı tavsiye ediyoruz. Zira parlak bronz tenin, şık dekolten ve aksesuarların ile dikkatleri üzerine çekeceğin kesin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salopet modellerden bol paça seçeneklerine ve tulum elbiseye de zengin bir model seçkisine sahip tulumlar. Günlük kullanıma fazlasıyla yatkın olan ve seni bir sokak stili yıldızı yapacak salopet tulumlarını şık crop top üst ve tişörtle ile kombinleyebilirsin. Hatta bununla da kalma kişisel bir dokunuş katarak salopet tulumunun bir askısı açabilirsin. Tek parça giyebileceğin bol paça tulum çeşitleri de şüphesiz daha spor bir görünüm kazanmanı sağlayacak. Tarzın ne olursa olsun hem kimonolar hem de tulumlar ile istediğin görünüme bürünmen mümkün. Yaz gardırobundan hâlâ onlara yeteri kadar yer açmadıysan seni oxxo.com.tr’de bekliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr