Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni ve Renkli: Romantic Ramble Koleksiyonu! >>
0

 

 

Kış geldi diye koyu renklerle enerjimizi düşürmüyoruz demiştik… Sen de bize katılıyorsan güzel önerilerimiz dikkatini çekebilir. Hemen, şimdi mevsime hareket katacak bir koleksiyonla tanışmaya hazır mısın? Etrafımızı saran soğuk havaya inat kombinlerini renklendirecek parçalar bu koleksiyonda… Ayrıca renklerin dansına eşlik eden romantizmi çok seveceğine de eminiz! Karşında Romantic Ramble koleksiyonu! Şimdi kombin önerileri eşliğinde mükemmel parçalarla tanışmaya hazırsan bizi takip et…

1.Adım Adım Romantizm!

Volan detaylı fırfırlı mini elbise ile romantizmin doruklarına çıkmaya hazır ol… Romantic Ramble koleksiyonu ile karşına çıkan bu parça tarzına kraliyet ayrıcalığı katabilir! :) Onu mevsime özel uzun çizmelerle ve kuşaklı trençkotlarla birleştir ve partiyi kaçırma…

 

 

 

2.Trikolarla Dans!

Kombin önerileri ile her sezon trikoların dansına eşlik edebilmek harika… Şimdi Romantic Ramble koleksiyonunda karşına çıkan yaka detaylı ajurlu triko ile dansa devam! İster wide leg jean pantolonlarla ister mini etek modelleriyle kombinle, seçim senin… :)

 

 

 

3.Nostaljinin Binbir Tonu!

Romantic Ramble koleksiyonunda romantizmin yanı sıra nostaljik detaylar da ön plana çıkıyor… Senin de çok seveceğin yaka detaylı kareli elbise ile şimdi tanışma zamanı! Nostalji rüzgarları estirecek bi kombin için onu topuklu çizmelerle ve ajurlu triko hırkalarla birleştirmeye ne dersin? :)

 

 

 

4.Ruhunda Çiçekler Açsın!

Ruhunda çiçekler açtıracak bir parça ile Romantic Ramble koleksiyonu seni bekliyor! Özel davetlerde veya kutlamalarla bu tek omuzlu beli fırfırlı bluz modeli kurtarıcın olacak… Sıra dışı görünümün anahtarı olan tek omuz bluz modeli mutlaka dolabında yerini almalı! :)

 

 

 

5.Sürdürülebilir Formlar!

Romantic Ramble koleksiyonunda kombin önerileri içerisinde sürdürülebilirliğe de yer var! Tencel(Lyocell) ve pamuk karışımlı içeriği sayesinde geri dönüştürülebilen bir midi etek… Büzgü ayrıntısı ve yırtmaçlı tasarımı seni büyülemeye hazır! Onu ofis günlerinde fırfırlı bluzlarla birleştirmek harika olacak… :)

 

 

 

6.Romantizmi Destekle!

Romantic Ramble koleksiyonundaki pamuk karışımlı ve kuşaklı trençkot modeli ile kombinlerine farklı bir hava katabilirsin… Sezonda popülerliğini korumaya devam eden uzun çizmelerle bu parçayı kombinle ve ışığını yansıt. Harika dokusu ve oversize kalıbı ile favorin olacak bu parçaya dolabında yer açmalısın! :)

 

 

Romantizmin doruklarına çıkaracak kombin önerileri Romantik Ramble koleksiyonu ile karşındaydı… Şimdi daha fazlasını keşfetmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilir veya Appstore / Playstore üzerinden OXXO uygulamamızı indirebilirsin. Üye olup yeniliklerden her zaman haberdar olmak istemez misin? :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr