Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yıl Yeni Trendler >>
0

Yeni yılda yaşayacağımız yenilikler, hayallerimiz ve hayatımızdaki değişimler her ne kadar bizi heyecanlandırsa da moda dünyasındaki değişimleri de merakla bekliyoruz. Yılın favori rengi ne olacak? Hangi trend yükselişe geçecek? Hangisi düşüşte olacak? Yılın ‘must have’ parçası ne olacak? Güzellik trendlerinde hangi renkler ve modeller ön planda olacak? Hangi saç stillerini sık sık görmeye başlayacağız? Peki ya yeni it girl’ler kimler olacak? Hepsi ve daha fazlası sende de aynı merak ve heyecanı uyandırmıyor mu? Önümüzdeki günlerde tüm bu soruların cevaplarını alacak olsak da küçük bir önizlemeye ne dersin? Yılın ilk günlerinde sokak modasının nabzını tutan isimlerin peşine düştük. Yeni yılla birlikte revaçta olacak yeni sokak stili tredlerini senin için derledik.

 

 

 

Kedigiller

2018 yılında her tarafımızı saran leopar desenlerini önümüzdeki günlerde de sıklıkla göreceğiz. Zira sokak modası yıldızları kadar modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcılar da bu deseni fazlasıyla sevdi. İster siyah gömlek, deri botlar ve koyu renk bir çantayla kombinleyerek bir rock yıldızı gibi görün; istersen de deri parçalar ve nötr renklerle kombinleyerek bu vahşi deseni şık bir havaya sok. Seçim senin.

Sarı Obsesyonu

Bu yıl güneş gibi parlamaya hazır ol. Zira kasvetli havalara inat bu yıl sarılarla gününü aydınlatacak ve enerji dolacaksın. Bu rengi giymenin en risksiz yolu üst giyimlerde tercih etmenden geçiyor. Sarı kazağını ya da bluzunu siyah ve krem tonlarıyla kombinleyebilirsin.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Fırça Darbeleri

Sokak modası bu yıl 60’lar ile çalkalanacak. 60’lı yılların gözde akımlarından olan boya baskıları bu yıl geri dönüyor. Düzenli düzensiz adeta fırça darbelerini andıran bu desenleri sık sık göreceğiz.

Bisiklet Şortları

Geçtiğimiz yıl kim kardashian, Emily Ratajkowski, Bella Hadid ve Kendall Jenner gibi isimlerin üzerinde gördüğümüz bisiklet şortlar bu yılın ana trend parçalarından biri olacak.

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

XXL

Devasa aksesuarlarla sokak modasında dikkatleri üzerine çekmemene imkân yok. Über büyük şapkalar ve çantalarla kendini bir yıldız gibi hissedeceksin. Telefon bile koyamadığın minik çantaların yerini dev boyutlardaki modeller alacak. Eve gitmeye fırsatın olmadığı günlerde ikinci kıyafetini bile sığdırabileceksin, emin ol!

Country Stili

Bu yıl kırsal bölgelerden esinlenen stilleri sık sık görmeye devam edeceğiz. Akışkan kumaşlar, çiçek desenleri, deri aksesuarlar, krem rengi tonları bu stilin anahtarı olacak. Bohem tarza da göz kırpan bu stil sokak stili trendleri arasında fazlasıyla yükselişte. Gardırobuna bu yıl bolca midi boy etek ve elbiseler eklemeyi unutma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr