Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Yeni Yılda Işılda >>
0

Yeni yıl yaklaşırken ne giyeceğin ve nasıl makyaj yapacağın konusunda küçük çaplı bir telaş içerisindeysen derin bir nefes al ve bu satırları okumaya devam et. Ne giyeceğin konusunda hala bir karar verebilmiş değilsen Yeni Yıl Koleksiyonu'na göz atmanı öneriyoruz. Yılbaşı makyajın için ise ilham verecek harika fikirlerimiz var! Yeni umutlar ve hayallerle yeni yılı karşılayacağın bu özel gecede kıyafetin kadar makyajınla da harika görüneceksin. Kırmızı dudaklardan ışıltılı göz makyajına, Twiggy çizgilerinden smokey eye makyajına yılbaşı gecesi hem zarif hem de güzel görünmek için bu fikirlere göz at. Unutma güzel ve iyi bir makyajın ilk kuralı sağlıklı bir ciltten geçiyor. Bu sebeple makyajına başlamadan önce cildini iyi dinlendirmeli ve gerekirse maske yapmalısın.

 

 
 
 
 
 
 
Sezonun ana makyaj trendlerinden de olan bir önerimiz var. Tüm dikkatleri göslerinde toplamaya ne dersin. Sonuçta yılbaşı demek parlak makyaj demek. Cilt tonuna uygun bir BB krem veya fondöteni uygula. Yüzünde tamamen doğal bir görünüm olduğundan emin ol ardında bronz veya gold far sür. Bu görünümde rimel dahi sürmene gerek yok. Bu makyaj, parti konseptiyle geçireceğin yılbaşı gecesi için harika bir seçenek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Biraz daha romantik bir görünüm elde etmek için sıcak tonları gözlerinde kullanabilirsin. Mesela pembe ve tonlarını hem ruj hem de farda kullanmayı dene. Özellikle koyu renk bir tene sahipsen fuşya rengindeki farını kırmızı ruj ile kullan. Bu tatlı romantik görünümü çok seveceksin. Yine lila ve tonları da bu sezon çok revaçta. Bir şans vermeni öneriyoruz.

Yoğun bir göz makyajı istemiyorsan simli eyelinerları da tercihe debilirsin. Bu sezon revaçta olan trendlerden biri de göz makyajında kullanılan aksesuarlar. Göz makyajında sadece rimel kullanarak, gözlerini bu aksesuarlar ile hareketlendirebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelelim dudak makyajına. Yılbaşı deyince tabii ki kırmızı ruj olmazsa olmazlar arasında. Risk almaktan kaçınıyorsan tercihini hiç bir zaman eskimeyecek klasik kırmızıdan yana kullanabilirsin. Yeni yıl gecesinde ışıl ışıl parlamanın yolu sadece gözlerinden geçmiyor. Aynı etkiyi dudaklarınla da yakalayabilirsin. Kırmızı ve bordo tonlarında simli rujlardan henüz denemediysen bundan daha iyi bir zaman olamaz. Benzer şekilde ıslak görünümlü kiraz rengindeki parlak likit rujlar da oldukça çekici ve romantik görünüyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr