Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cool Ekoseler >>
0

İskoçların geleneksel deseni ekoseler, 70’li yıllarda kraliyet ailesinin ilgi odağı olmasıyla seviye atlamıştı. Ardından her şeyde olduğu gibi ekoseler de moda dünyasının da radarına girdi ve bir akım haline geldi. 80’li yıllardan punk stilinin yegâne temsilcisi oldu. 90’lara geldiğimizde ise grung tarz deyince ilk akla gelen desen oldular. Her moda akımı gibi dönem dönem unutuldu, dönem dönem ise yenilenerek şanını yürüttü. Bu deseni bu kadar özel kılan bir diğer özelliği ise nasıl yorumlanırsa yorumlansın her dönem giyilebilir zamansız bir detay olması. Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz sezondan bu yana sokak modasının nabzını tutmaya devam ediyor. Kendall Janner, Gigi Hadid, Bella Hadid gibi modaya yön veren yıldızların da vazgeçemediği bu desen yeni koleksiyonumuzda yepyeni bir yorumla karşında. Check On The Stree koleksiyonumuzun başkarakteri ekoseler ile birlikte sokak modasının nabzını tutabileceğin birçok parça seni bekliyor. Check On The Stree koleksiyonumuzda ekoseler bu kez mini bir elbisede, fit blazer bir cekette ve spor detaylı bir pantolonda hayat buluyor. Bu zamansız desenlere salaş kazaklar ve şık deriler eşlik ediyor. Toprak tonlarının ağırlıklı olduğu koleksiyon aynı zamanda vintage görünümlere de göndermeler yapıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İster ekoseyi takım halinde ister tek parçada kullan ekoseler bu yılın en popüler trendlerinden. Özellikle dış giyimin parçası olan blazer ceketler belki de hiç bu kadar cool olmamıştı. Hem spor hem de şık bir stil yaratabileceğin ekose ceketler oldukça kullanışlı. Ekose ceketi spor tarzda kombinlemek istersen jean üzerine spor bir kazak ile giyebilirsin. Koleksiyonda yer alan ince detaylara sahip, salaş ve şık kazaklara da göz atmayı unutma. Bu kombinini spor ayakkabı veya botlar ile tamamlayabilirsin. Daha şık bir görünüm istersen koleksiyondaki deri pantolon ile giymeyi dene. Şık botlar ve clutch gibi bir çanta ile gece şıklığının en cool hâlini yansıtacaksın.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farklı desenleri birbiriyle giymediğimiz günler de geride kaldı. Bu yıl farklı ve zıt desenleri birlikte kombinlemek oldukça trend. Mesela farklı ekose desenlerini birlikte giymeyi deneyebilirsin. Koleksiyondaki ekose blazer ceket, ekose pantolon ve yırtmaçlı midi etek birbiriyle zıtlıkların uyumunu yakalayacak. Onlara sadece bir kez şans vermen yeterli. Tamamlayacağın ayakkabı ve diğer aksesuarlarla hem gündüz hem gece ortamda dikkat çekeceksin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friends dizisinde Joey Tribbiani’nin arkadaşı Chandler Bing ile inatlaşarak onun bütün kıyafetlerini üst üste giydiği sahneyi hatırlıyor musun? Bu sezonun bir diğer ana akım trendlerinden biri de tıpkı Joey’nin yaptığı gibi kıyafetleri üst üste giymek. Kazağının üzerine blazer ceket, onun da üzerine paltonu giyerek hem bu trende ayak uyduracaksın hem de soğuk havalardan korunmanın en cool yolunu bulacaksın. Check On The Street koleksiyonu aynı zamanda ekoseler ile derileri bir araya getirerek güçlü silüetler yaratıyor. Spor bir desen gibi görünse de bu iki materyali birlikte kullandığında feminen ve şık bir görünüme sahip olacaksın. Kış geldi diye elbise giymeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Koleksiyondaki ekose desenli elbise ise büzgü detayıyla hareket kazanıyor. Üzerine atacağın kürk palto, şapka ve çizmelerle dikkatleri üzerine çekeceğin kesin. Ekoselerin başrolde olduğu Check On The Street koleksiyonuna gardırobunda yer açmaya ne dersin?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr