Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / İkinci Buluşmayı Hak Ediyor mu? >>
1

İkinci Buluşmayı Hak Ediyor mu?

Onu aramalısınız yoksa unutmalı mı? Onunla kalıcı bir ilişkiye doğru ilerleme şansınız var mı?

Date or Soul Mate kitabının yazarı Clark Warren’ a göre, bir erkeğin size uygun olup olmadığını daha ilk buluşmada anlamanın birçok yolu var: “Bir erkeğin ilişki potansiyelini anlamak için ilk buluşmadaki davranışlarını izleyip bunun yanında içgüdülerinizi de dinlemeniz gerekli”.

Aşağıdaki sorulara vereceğiniz cevaplar işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracak.

Hayatınızla ilgilendi mi? Sorduğu sorulara rahatlıkla cevap verdiniz mi?

 

Psikologlara göre hayatınızla ilgilenen bir erkek, sizi tanımak ve size daha yakın olmak istiyordur. Bu şekilde davranan erkek açık ve meraklıdır. Hayatında size yer açmak istiyordur.

Bir erkeğin size karşı olan ilgisi aynı zamanda benmerkezci biri olmadığını da ortaya koyar. Eğer her cümlesine ben diye başlıyorsa dikkatli olun. Size nefes aldırmayacak bir egoistle karşı karşıya olabilirsiniz. Genellikle gergin ve sinirli olan bu kişilerin samimi olmadıklarını eninde sonunda anlarsınız.

Bu süreci hızlandırmak ve karşınızdakinin maskesini düşürmek için izleyebileceğiniz bir yol var: ilk adımı siz atın. Kendinizden bahsetmeye başlayın. Sohbeti olabildiğince derinleştirerek kendisinden bahsetmeye başlayıp başlamadığına dikkat edin. Eğer sizin belirlediğiniz akışa katılıp kendinden bahsetmek yerine konuyu değiştiriyorsa geçici bir ilişkinin peşindedir.

Unutmayın ilk buluşmada konuşmaya fırsat bulamadıysanız, sürekli onun yaşamını ya da başarılarını, eski ilişkilerini dinlemişseniz bir sorun var demektir. Aynı şekilde size kendisiyle ilgili hiç bilgi vermemesi de durumu negatif değerlendirmeniz için bir nedendir.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr