Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Sade ve Stil Evler! Minimalizmin Rahatlığını Keşfet! >>
1

Günlerin hızına yetişmek zor! Okul, iş, seyahat, arkadaşlar derken günün tüm yorgunluğunu attığımız evlerimiz hem dinlenmek hem de kendimize vakit ayırmak için kuşkusuz ki en güzel yer. Bu yazımızda da size evlerinizde uygulayabileceğiniz minimal dekor önerilerinden ve  pratik çözümlerden bahsedeceğiz. Bu sözü hepimiz çok kez işittik ya da söyledik; ‘’Evde yer kalmadı!’’ Sizin için ilk önerebileceğimiz şey şu; evdeki fazlalıklardan mutlaka kurtulun. Bazen ihtiyacımız olduğunu sandığımız ya da atmaya kıyamadığımız şeylerin aslında ne kadar çok yer kapladığını ve sandığımız kadar da gerekli olmadığını göremiyoruz. Ama emin olun fazlalıklar evden çıktığında hiç pişman olmayacaksınız. Minimal dokunuşların evi daha ferah ve daha büyük yaptığını unutmamak da fayda var.

Siyah beyaz ve gri tonları minimal ev dekorlarının olmazsa olmazı. Sade ve şık dokunuşların temel alındığı bu stili beğendiysen işe önce fazlalıklardan kurtulmakla başlayabilirsin. Bu tarz aksesuarlarda evini hem aydınlık hem de şık gösterecektir. 

Eğer evin küçükse odalarını daha büyük göstermek için ayna kullanabilirsin. Ayna odaya derinlik katacağı için olduğundan çok daha büyük görünecektir.Evdeki ufak tefek eşyalar evi sandığından çok daha karmaşık ve dağınık gösteriyor olabilir. Bunun için ise en iyi çözüm minik raflar ve sepetler. İnce askılar ve raflarda hem evin havasını değiştirecek hem de ortalığın derli toplu görünmesi için sana harika bir çözüm olacaktır.

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr