Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Yaşam / Bu Yaz Kaçırmak İstemeyeceğin Festival Programları >>
2

Kışın o kasvetli havasını geride bıraktığımız şu günlerde aylardır hayalini kurduğun deniz kum güneş üçlemesi için tatil planlarına başlayabilirsin. Yaz demek tatil demek tabii, fakat festivaller de şüphesiz yaz aylarının olmazsa olmazı. Müzik, sahne şovları, dans ve doyasıya eğlencenin bir arada olduğu, binlerce insanı birleştiren bu festivaller sayesinde birçok yer de görebilirsin. Yani senin anlayacağın bir taşla iki kuş. Biz de OXXO ekibi olarak plan yapmanı kolaylaştırmak için bir liste düzenledik. İşte bu yaz kaçırmak istemeyeceğin yurtdışı festivalleri.

 

Parklife Festival

9-10 Haziran’da Manchester’da Heaton Park’da gerçekleşecek festivalde bu yıl The XX, N.E.R.D., Lorde, ASAP Rocky, Liam Gallagher, Jessie Ware, Sampha, Raye, Mnek, Dermot Kennedy, Dance Lady Dance, Nicola Bear ile başlayan upuzun bir performans listesi var.

Mysteryland Festival

Mysteryland Festival bu yıl 24-26 Ağustos’da gerçekleşecek. Alesso, Fatboy Slim, Hardwell, Paul Van Dyk, Sven Vath ve çok daha fazlası Haarlemmermeer’da seni bekliyor. Hem Amsterdam’a da çok yakın. Burayı gezmek için eğlenceli bir bahane arıyorsan bir göz at deriz.

Panorama

Kabul edelim Amerika’ya gitmek her zaman öyle kolay olmuyor. Bir kere fırsatını buldun mu da iyi değerlendirmen gerekiyor haliyle. Bu yaz böyle bir planın varsa 27-29 Temmuz tarihlerine denk getirmeye çalış. Çünkü New York’un en eğlenceli festivallerinden olan Panorama tam da bu tarihlerde olacak. The Weeknd, Janet Jackson, The Killers, Migos, Father John Misty, SZA, Cardi B, Gucci Mane, St. Vincent, The XX, The War on Drugs, Odesza, David Byrne, Fleet Foxes, Jhené Aiko, Daniel Caesar, Charlotte Gainsbourg, Sabrina Claudio etkinlikte yer alacak isimler. Meraklılarına duyrulur!

 

Annie Mac Presents Lost & Found 

Hem deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını doyasıya yaşayacağın hem de müzikle eğlencenin dibine vuracağın en güzel rotalardan Malta. 3-6 Mayıs tarihleri arasında Annie Mac Presents Lost & Found festivalinde Diplo, Jamie xx, Four Tet, J HUS,Bicep (DJ),The Black Madonna,Hot Since 82, Jackmaster gibi isimler yer alıyor. Ayrıca tüm dünyanın müptelası olduğu Game Of Thrones dizisinin ilk sezonunun da orada çekildiğini biliyor muydun?

Coachella

İşte sana Amerika’ya gitmen için bir sebep daha. Her yıl adından çokça söz ettiren Coachella festivalinden burada bahsetmesek olmazdı tabii ki. Yılın en büyük açık hava festivali bu yıl 13-15 ve 20-22 Nisan’da California’da olacak. Here yıl Victoria’s Secret meleklerinden Hollywood yıldızlarına tanıdığın tanımadığın bütün ünlüler akın ediyor buraya. Bu seneki programda The Weeknd, Beyoncé, Eminem, SZA, Kygo, Jamiroquai, St. Vincent, The War on Drugs, Vince Staples, ODESZA, Portugal. the Man, Migos, A Perfect Circle, Cardi B, Miguel, Daniel Caesar Kali Uchis, Kelela, HAIM, Tyler, the Creator, David Byrne, Alt-J, Post Malone, Fleet Foxes, BØRNS, BROCKHAMPTON, Jorja Smith, Alvvays, King Krule, Kamasi Washington, French Montana, Vance Joy ve daha fazlas yer alıyor. Ayrıca Coachella’da müzikler kadar katılımcıların kıyafetleri de dikkat çekiyor. Kendi moda akımını yaratmak için harika bir fırsat!

 

Primavera Sound

Zengin ve sıra dışı mimarisi, kültürel müzeleri ve birbirinden lezzetli yiyecekleriyle Barselona hayatında bir kere de olsa gitmek isteyeceğin bir yer. Burayı ziyaret etmen için Primavera Sound festivali de güzel bir bahane olabilir. Arctic Monkeys, A$AP Rocky, Björk, Nick Cave and the Bad Seeds, Lorde, The National, Migos, Kelela, Vince Staples, The War on Drugs, Haim, Father John Misty, Jorja Smith, Superorganism, Thundercat, Tyler, the Creator, Grizzly Bear, Majid Jordan ve daha fazlası 28 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında seni bekliyor olacak.

Wireless Festival

İzlerken en çok keyif aldığımız arkadaşlık dizi Friends’in en eğlenceli ve komik karakteri Joe’nin de dediği gibi “It’s London baby”. Temmuz’da Londra seni bekliyor. 6- 8 Temmuz tarihleri arasında Wireless Festivali’yle eğlenceye doymaya ne dersin? J. Cole, Stormzy, DJ Khaled and Friends, Post Malone, PartyNextDoor, Big Sean, Migos, J Hus, French Montana, Giggs, Rae Sremmurd, Lil Uzi Vert, Cardi B, Rick Ross, Goldlink, 6lack, A Boogie Wit Da Hoodie, Playboi Carti, Lil Pump ile devam eden birçok isim eğlencenin doruklarına çıkaracak.

 

 

 

Etiketler : 2018 yaz festivalleri ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr