Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Sağlık&Güzellik / Kış Stiline Uygun 5 Nail Art Önerisi >>
0

Son birkaç yılın en moda bakım trendi nail art. Havaların soğumasıyla evde geçirdiğimiz zamanlar çoğalıyor, durum böyle olunca kendimize ayırdığımız vakitte yükselişe geçiyor. Nail art trendiyle birlikte oje çeşitleri, etiketler, taşlar ve simler derken hangisini nasıl kullanmalıyız sorusu aklımıza takılabiliyor. Mat ojeler, simli ojeler, jel görünümlüler derken seçenekler artıyor.OXXO Blog olarak sizin için seçtiğimiz nail art modellerini evde rahatlıkla uygulayabilirsin.

Ombre tırnaklar, en kolay uygulanan nail art modellerinden biri. Bu stilin püf noktası iki rengin birbirine geçişlerini bir sünger yardımıyla yumuşatıp üzerine mat veya parlak isteğinize göre bir topcoat uygulamak.

                 

Bu üç modelde ise taş ve etiketlerle süslenmiş tırnakları görüyoruz. Yine kolay uygulanan modellerden olan bu modelde önce çizgi oluşturmak istediğiniz rengin ojesini sürüp, etiketleri yapıştırın ve üzerine ana rengi uygulayın. Kuruduktan sonra etiketleri yavaşça kaldırın ve istediğiniz tırnak aksesuarı ile süsleyin. Veya istediğiniz renk bir ojeyi sürüp ardından sevdiğiniz simli bir oje ile tırnak uçlarınızı süsleyebilirsiniz.

                                                 

Yeni yıla sayılı günler kalmışken, yılbaşına uygun da bir öneri vermek istedik. Bu özel günde tek renk bir oje sürmek yerine, kırmızı, beyaz, yeşil, altın ve gümüş renklerden iki veya üç rengi seçip bir kombin oluşturabilirsiniz. Biraz ışıltı katmak isterseniz taşlara veya simlere göz atabilirsiniz.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr