Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Klasik ve Modern: Yepyeni 7 Kombin! >>
0

 

 

2023 yılının bu ilk günlerinde hepimiz gardırobumuza şöyle bir bakıyoruz… Ne gibi değişiklikler yapmak istediğimizi, bu yıl belirlediğimiz hedeflerle birlikte tarzımızda nasıl güncellemeler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Belki de sadece birkaç değişiklik yapmak isteriz! Bazılarımız siyahtan vazgeçemez, bazılarımız renk cümbüşünde kendimizi kaybederiz… Peki bu yıl sen hangi taraftasın?

Gardırobundaki değişiklikler konusunda sana yardımcı olmaya her zaman hazırız, bunu biliyorsun! Yeni yılın ilk günlerine yeni bir koleksiyon yakışır diye düşündük… Classic Modularity! Biraz şehrin ritmi biraz vegan deri dokunuşu. Birbirinden güzel detaylarla karşına çıkan yeni koleksiyon ve kombin önerileri şimdi seninle!

 

1.Tek Başına ve Güçlü!

Yeni koleksiyon Classic Modularity içerisinde sıklıkla göreceğin vegan deri çekiciliğine hazır mısın? Öncelikle vegan deri mini elbise ile başlayalım… Bu parçayı yoğun geçecek bir iş gününde kullanarak kendini gün boyu çekici hissedecek ve farkını yansıtabileceksin! Onu uzun deri çizmelerle ve kabanlarla kombinlemek de harika olur…

 

 

 

2.Takım Gücüyle Canlan!

Classic Modularity koleksiyonundaki parçalarla mükemmel takım kombinleri yaparak gününe renk katabilirsin… Özel buluşmalarda veya akşam yemeği organizasyonunda korse detaylı bluz modelini ve vegan deri pantolon modelini bir araya getirebilirsin. Bu iki parçanın gücünü farklı kombinlerde de dilediğin gibi kullanarak klasik etkinin gücünü çok yakından hissedebilirsin!

 

 

 

3.Feminen ve Etkili Detaylar!

Bazı günlerde çarpıcı detayların ön plana çıkarmak isteyebilirsin…  Yeni yılın ilk günlerinde kendini bu detaylarla ödüllendirmek çok kolay! Classic Modularity koleksiyonunda yer alan vegan rugan deri atlet modeline bir şans verebilirsin… Buna ek olarak tercih edeceğin vegan deri mini etek modelinden yardım alarak gününü feminen detayların enerjisiyle tamamlayabilirsin! :)

 

 

 

4.Cool ve Dikkat Çekici!

Yeni sezonda biyeli bluzlar ve kargo pantolonlar eşliğinde kombinlerimiz fazlasıyla cool ve dikkat çekici oldu… 2023 yılında da kombin önerileri ile sana yardımcı olurken biye detaylı bluz modelini ve vegan deri kargo pantolonu önermemek olmazdı! Bluz modelinin dikkat çekici duruşu ve kargo pantolon modelinin havalı görünümü mükemmel bir bütünlük yaratacak…

 

 

5.Klasik Ruh, Farklı Bakış Açısı!

Elbiseler her zaman gardırobumuzda yerini almayı başarırken biz de bundan çok memnun olduğumuzu belirtmek isteriz… Buna uygun olarak harika bir önerimiz var! Hem ofiste hem de dışarıda dilediğin gibi kullanacağın midi elbise modeli… Uzun çizmelerle ve vegan kürklü kabanlarla bu parçayı kombinleyip yeni güne mükemmel bir şekilde başlayabilirsin!

 

 

 

6.Tam Sana Göre!

Takım kombinlerin uyumu hem evde hem de dışarıda seninle! Classic Modularity koleksiyonunun çok yönlü parçalarıyla sen de bu uyumu yakalayabilirsin… Yırtmaç detaylı uzun bluz modelinin sıra dışı tasarımı, beli biye detaylı flare pantolon modelinin eşsiz rahatlığı seninle olsun! Bu takımı evdeki arkadaş toplantılarında veya hafta sonu planlarında dilediğin gibi kullanmaya ne dersin?

 

 

 

7.Mevsime Uygun Görünümler!

Kış mevsimine uygun olan görünümleri elde etmek için Classic Modularity koleksiyonundan yarım alabilirsin! Mesela deri görünümlü kapitone mont modeli ile hafta sonuna rahatlık katarken vegan deri trençkot modeliyle hafta içindeki günlerin yoğunluğunda kombinlerine farklılık katabilirsin. Aynı zamanda mevsim koşullarına uygun olan bu parçaları vegan deri çizmelerle ve yumuşacık şal modelleriyle kombinleyebilirsin!

 

 

Classic Modularity koleksiyonundaki parçalarla sunduğumuz kombin önerileri hoşuna gittiyse devamı için oxxo.com.tr’ye gelmeye ne dersin? Hemen tıkla ve üye ol! Çünkü yenilikleri kaçırmanı istemeyiz…

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr