Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sonbahara Güçlü Başlangıç! >>
0

Hüznün mevsimi olarak bilinen Sonbahara bu sefer güçlü bir başlangıç yapmaya ne dersin? Mevsimin etkisiyle üzerimizde gezinen bulutları bir kenara itip, kombinlerimizde iddialı dokunuşlar elde edebiliriz. Biz buna inanıyorken seni de yanımızda görmek isteriz! Hyper koleksiyonundaki özel parçaları keşfederek sen de gardırobunu Sonbahara göre güncelle… Şimdi birlikte Sonbahar Kombinleri ile kurumuş yapraklar arasında tatlı esintili rüzgarın keyfini çıkaralım!

1.Aradığın Takım Gücü!

Biliyorsun, artık takım gücünden faydalandığımız kombinler hayatımızın büyük bir bölümünde yer alıyor. Desenli bluz etek takımlar, triko alt üst birleşimleri veya hırka etek gibi kombinlerin takım halleri her sezon daha da heyecan verici oluyor. Şimdi tanışmanı istediğimiz hırka ve etek kombininde; sadeliğin gücüyle yükselişe geçen enerjiyi çok yakında hissedebilirsin. Oxxo’daki mükemmel Hyper koleksiyonundaki bu parçaları daha detaylı incelemek için hemen görsellere tıkla! :)

 

 

 

2.Gücünü Göster!

Bu Sonbahar hüznün mevsimi değil de gücümüzü gösterdiğimiz güzel günlerin mevsimi olsun! Sonbahar kombinleri içerisinde sadelikten gelen gücün vurgulandığı harika detaylar için Hyper koleksiyonunu mutlaka incelemelisin… Mesela bu koleksiyonda yer alan en güçlü parçalardan biri fermuar detaylı tulum! İçeriğindeki Tencel(Lyocell) sayesinde sürdürülebilir giyimi keşfederken güçlü duruşuna ahenk katabilirsin…

 

 

 

3.Feminen Dokunuşlar!

Üzerimizdeki kara bulutları dağıtacağız demiştik… Tamam, belki bazı günler eline kahveni alıp pencereden yağmuru izlemek isteyebilirsin. Hatta bazı günler canın bir şey yapmak istemeyebilir. Ama dışarıda hayat devam ediyor! Gitmen gereken bir organizasyon olduğunda gardırobunun kapılarını aralayıp kombin yardımı beklediğin anlar olabilir. İşte tam o anda imdadına koşacak bir elbise önerimiz var! Hyper koleksiyonunda yer alan yaka detaylı mini elbise modeli… Onu mevsime uygun olarak uzun trençkotlarla ve topuklu ayakkabılarla kombinleyip geceye en iyi şekilde hazırlanabilirsin! :)

 

 

 

4.Kendine Özgü!

Sen de standartların dışına çıkıp iddialı değişiklikler yapmayı seviyor musun? Bazen farklı dokunuşlar yapmak enerjiyi tamamen yükseltebiliyor. Eğer farklılık arayışın varsa; düğme detaylı gömlek modelini incelemeni isteriz! Kendine özgü tasarımıyla ön plana çıkan oversize gömlek modeliyle iş günlerinde stilini en iyi şekilde tamamlayabilirsin. Onunla mükemmel uyumu yakalamak için kemerli wide leg pantolon modelinden yardım almanı öneririz! :)

 

 

 

5.Vazgeçilmez Mini!

Mini eteklerin ne kadar vazgeçilmez olduğunu artık çok iyi biliyoruz. Hayatımızın her anında kullanabildiğimiz mini etek modelleriyle sonbahar kombinleri daha hareketli olabilir… Bunun için ihtiyacın olan klasik mini etek modelini sana önermek için sabırsızlandık! Hyper koleksiyonunda yer alan kemerli mini etek modeli… Onu blazer ceketlerin klasik rüzgarına dahil edip güçlü bir görünüm yakalarken; hava koşullarına göre topuklu ayakkabı veya topuklu çizmeler bu görünümü birkaç adım öne taşıyabilir!

 

 

 

6.Mevsimin Aranan Kodu: TRENÇKOT!

Trençkotlar neredeyse resmi olarak Sonbaharın temsilcisi konumunda! Trençkotsuz bir Sonbahar düşünemiyoruz, Sonbahar kombinleri önerirken trençkot konusuna değinmeden olmazdı! Sen de bu konuda bizimle aynı fikirdeysen, çok hoşuna gidecek bir tavsiyemiz var… Süet dokulu uzun trençkot modeli ile yukarıda sıraladığımız bütün kombinleri en iyi şekilde tamamlayabilirsin. Güçlü görünümlerle enerjini dışarı yansıtabilmen için bu parçayı kovboy çizmelerle veya postallarla kombinle! Seçim senin…

 

 

Sonbahar kombinleri için ideal parçalardan oluşan Hyper koleksiyonunu keşfettin! Şimdi daha fazlasını görmek ve yeniliklerden haberdar olmak için oxxo.com.tr’ye gelip üye olma zamanı… heart

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr