Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Yıl Rehberi: Yılbaşı Kombinleri! >>
0

Yılın sonuna geldik… Bu kulağa biraz hüzünlü gibi gelse bile, esasında yeni bir yıla başlayacak olmanın heyecanını da hissedebiliyoruz. Geçmekte olan yıl içerisinde hepimiz hayatımızda yeni işlere koyulduk, yeni başlangıçlara adım attık ve yaşamımızda değişikler yaptık… 2023’e başlarken güzel dileklerimiz ve umutlarımız vardı, güzel hedeflerle yeni yıla motive olduk. Kimimiz ritüel yaptı, kimimiz manifestlerle yol haritamızı belirledik.

Şimdi ise gelmekte olan yepyeni bir yıl için tekrar umutlarımızı yeşertiyoruz. Yeni hayallerle gelecek yılı beklerken gardırobumuzu unutmuyoruz değil mi? “Tabii ki!” dediğini duyar gibiyiz… Eğer sen de bizimle aynı fikirdeysen seni yılbaşı kombinleri için mükemmel parçalarla buluşturacak olan Day to Night koleksiyonu ile baş başa bırakalım…

1.Yılbaşı Ruhu!

Yeni yıla girerken üzerinde yılbaşını temsil eden temel görünümleri tercih etmeye ne dersin? Saten dokunun göz alıcı mükemmelliğiyle yılbaşı gecesine keyif katabilirsin. Belki bir parti planı yapıyorsun ve ne giyeceğini henüz belirlemedin… O halde Modal içerikli saten crop ceket ve saten bol pantolon modelinden yardım alabilirsin! 2024’e girerken yılbaşı kombinleri ile göz kamaştır ve yeni yılı selamla…

 

 

 

2.Klasik Bir Dokunuş!

Yılbaşı bile olsa ben klasik detaylardan vazgeçmem diyenler buraya! Çok sevilen oversize görünümü üzerinde taşıyabileceğin Tencel(Lyocell) içerikli gömlek ve parıltılı dokusuyla ön plana çıkan flare pantolon… Yılbaşı kombinleri içerisinden seçimini yaparken klasik ve iddialı bir duruş yakalamak istersen Day to Night koleksiyonundaki bu kombin tam senlik! Bu görünümü sivri burun topuklularla ve baget çantalarla tamamlamak ister misin? O halde seni oxxo.com.tr’ye bekliyoruz!

 

 

 

3.Yeni Yılda Elbiselerin Romantizmi!

Yılbaşı gecesi deyince akla gelen diğer unsurlardan biri; elbise! Hem dostlarınla hem de sevgilinle/eşinle geçireceğin mükemmel yılbaşı akşamı için sana önereceğimiz elbise modeli kurtarıcın olabilir! O gece romantik bir görünüm elde etmek için tercih edeceğin yakası gül detaylı midi elbise modeliyle yıldızın parlasın… Onu bir stiletto ile tamamlarken büyük halka küpelerle de kombinine ışıltı katabilirsin! :)

 

 

 

4.Feminen Etkiyi Hisset!

Yılbaşı kombinleri içerisinde kırmızıdan başka bir renk tercih etmek istersen sana kurtarıcı siyahı önerebiliriz! Yeni yıl ruhunu içinde taşırken, üzerinde siyahın asi ve çarpıcı görünümünü vurgulayabilirsin… Bunu nasıl yapacağım dersen; file tasarımlı crop top ve saten dokulu uzun etek modeli ile yılbaşı gecesine damganı vurabilirsin! File crop top modelini dilediğin bir braletle kombinledikten sonra, sezonda ön plana çıkan topuklu kovboy çizmelerden yardım alabilirsin! :)

 

 

 

5.Işıltıya İzin Ver!

Yeni yıla güzel dileklerle adım atarken ışıldamaya ne dersin? Yılbaşı gecesinin ihtişamına ayak uydurmak için payetli crop bluz ve payetli mini etek takımından yardım alabilirsin! Işıltınla göz kamaştırırken yeni yılın gelişini sevdiklerinle birlikte en güzel şekilde kutlayabilirsin… Bu kadar ışıltı bana az gelir diyorsan; kombinine taş detaylı küpeler ve taçları dahil edebilirsin! :)

 

 

 

6.Little Black Dress!

Yılbaşı kombinleri arasında gezinirken kararsız kalıyorsan ve ben sadelikten yanayım diyorsan okumaya devam et… Herkesin dolabında mutlaka olması gereken mini siyah elbiseler şimdi kurtarıcın olmaya hazır! Zamansız little black dress akımını yeni detaylarla yakalamak için ihtiyacın olan elbise modelleriyle tanışmalısın… Kol detaylı mini elbise modelini stilettolarla ve baget çantalarla kombinleyebilir, kruvaze detaylı saten mini elbise modelini uzun siyah çizmelerle bir araya getirip yılbaşı gecesinde little black dress gücünden yararlanabilirsin! :)

 

 

 

7.Aksesuarların Gücü!

  • Sen de yılbaşı kombinleri içerisinde aksesuarların mükemmel etkisini hissetmek istiyorsan doğru yerdesin! Day to Night koleksiyonundaki birbirinden şık parçalarla uyum sağlayacak fötr şapka ile hem görünümünü tamamlayabilir hem de mevsime uyum sağlayabilirsin.
  • Yılbaşı kombinleri için önermeden geçemeyeceğimiz bir detay daha… Yılbaşı gecesindeki kusursuz görünüşünü takılarla destekleyebilirsin. Sezonun favorisi olan kalın yuvarlak küpeleri tercih edebilirsin.
  • Day to Night koleksiyonundaki parçalar arasından tercih edeceğin elbise, etek veya pantolonlar üzerinde kullanabileceğin parıltılı kemer çok hoşuna gidebilir! Hem yılbaşı kombinleri içerisinde hem de diğer özel günlerinde bu kemer modeli sana yardımcı olabilir… :)

 

Day to Night koleksiyonunu keşfettin… Şimdi sen de yaklaşan yeni yıl için umutlarını ve dileklerini yanına al ve yılbaşı kombinleri arasından seçimini yap! :) Hadi, oxxo.com.tr’de seni bekliyoruz…

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr