Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 5 Adımda Bahar Alışverişi >>
0

Bahar dendiğinde aklımıza pastel renkler, trençkotlar ve açık renk pantolonlar geliyor. Hal böyle olunca İlkbaharda dolabımızda bir takım değişiklikler yapmak istiyoruz. Her sezon yenilenen renkler ve modeller bu sezon da oxxo.com.tr’de seni bekliyor. Şıklık ve rahatlığın keyfini aynı anda çıkarmanıza yardımcı olacak bir sezon geçirmek için; alışverişe başlamadan önce sizler için hazırladığımız alışveriş listesine mutlaka göz atın. Dolabınızın anahtar parçası olacak ürünlere bir tıkla ulaşabilirsin.

                              

Ceketler

Bahar aylarında dolabımızın ve stilimizin anahtar parçalarından olan ceketler ve trençkotlar hem hafif serin havalardan bizi koruyor hem de yağmura karşı korunmamızı sağlıyor. Birbirinden çeşitli model ve renk seçenekleri ile çok seveceğiniz OXXO ceket ve trençkotlar internet sitemizde seni bekliyor.

                                 

Açık Renk Pantolonlar

Pantolonların altın çağını yaşadığı ve neredeyse her modelinin, özellikle skinny ve bol kesimin trend olduğu şu dönemde; hem şık hem de rahat bir bahar için vücudunuza en çok yakışan pantolonlardan kendinize göre olanı seçmenizi öneririz.

Trikolar

Bahar aylarının anahtar parçaları arasında hiç şüphesiz trikolar yer arıyor. Bağcıklı modelleri ile bu sezon gönlümüzü çalmayı başaran trikolar pastel renkleri ve birbirinden güzel modelleri ile mağazalarda seni bekliyor. Skinny pantolonlar veya mom fit jeanler ile kombinleyerek hem rahat hem de trend bir stil elde edebilirsiniz.

                                   

Çantalar

Bu sezonun en trend parçalarından olan sırt çantaları ve püsküllü süet çantalar OXXO tasarımcıları tarafından tasarlandı. Beyaz ve gri renkteki seçenekleri ile çok seveceğiniz çantalar ile stilinizi sokak modasına adapte edebileceksiniz.

                                     

Ayakkabılar

Bağcıklı ve cırt cırtlı sneakerlar geçen yaz ve bahar sezonunda olduğu gibi bu sezonda karşımıza çıkıyor. Sokak stilinin en trend parçalarından olan OXXO spor ayakkabılarınızı boyfriend jeanler ve halhallarınızla kombinleyebilirsiniz.

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr