Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yepyeni Kombinlerle Yazın Ritmi! >>
1

 

 

Yaz enerjisini sonuna kadar hissedebildiğimiz güneşli günler… İster şehirde ol ister tatilde! Bir şekilde yazın keyfini çıkarıyoruz. Mevsimin ritmiyle canlanan gardırobumuzu da bu keyfe dahil etmek senin de hoşuna gidiyor mu? Rengarenk desenler, tiril tiril dokular ve doğal kumaşlar… Hepsi yaza o kadar uygun ki bizi mutluluktan uçurmaya yetiyor! Şimdi sen de yaz kombinleri ile bu mutluluğu yakalamak istersen, önerilerimizi mutlaka incelemelisin… :)

 

1.Yaza Yakışan Takımları Keşfet!

Tatil planını yaptıktan sonra valize eklemen gereken önemli parçalardan biri takımlar! Takım kombinlerin hayat kurtaran etkisini sen de kullanmalısın. Keten karışımlı dokusuyla yaza uygun olan crop bluz ve culotte pantolon modeli hoşuna gidebilir. Tatiline keyif katacak olan bluz-pantolon takımını geniş hasır şapkalarla ve kalın tabanlı sandaletlerle kombinleyebilirsin.

 

 

 

2.Beyazın Büyüsüne Kapıl!

Şehirde geçen sıcak yaz günlerine çok yakışacak bir beyaz elbise önerimiz var! Herkesin dolabında olmasını söylediğimiz kurtarıcı siyah elbiselere ek olarak şimdi bir beyaz elbiseden de yardım alabilirsin. Viskon karışımlı dokusu ve bedenden uzak rahat duruşuyla askılı beyaz elbise modeli yaz kombinleri için favorin olabilir! Yeni sezonda bu parçayı hasır çanta ve terlik ile kombinlediğinde ortaya çıkacak olan görünümü çok sevebilirsin…

 

 

 

3.Zarif Dokunuşlarla Yazı Hisset!

Pamuk ve keten içerikli dokular yaza o kadar uygun ki bahsetmeden geçemiyoruz. Yaz mevsimiyle beraber yükselişe geçen triko crop toplar ve keten karışımlı etekler hepimize heyecan veriyor. Yazı en iyi şekilde hissederek gününe enerji katmak için asimetrik crop top ve kruvaze etek modelinden yardım alabilirsin! :)

 

 

 

4.Yeni Sezonda Nakışların Dansı!

Nakışlı elbiseler her zaman favorimiz! Yeni sezonda senin de kalbini çalacak olan pamuklu ve nakışlı uzun elbise modeli ile tanışmalısın… Güneşten ilham alan rengi, doğallığı hissettiren pamuklu dokusu çok hoşuna gidebilir. Onu ister hafta sonu etkinliklerinde ister tatilde kullan… Gittiğin yerlerde sana uyum sağlayabilecek bir uzun elbise arıyorsan bu parça tam senlik!

 

 

 

5.Trikoların Enerjisiyle Yükselişe Geç!

Trikolar her mevsim dolabımızın başrolünde! Şimdi yaza uyarlanan formlarıyla karşımıza çıkan triko toplar ve etekler eşliğinde mükemmel kombinler oluşturmanın tam zamanı… Tatil bavuluna ekleyip keyifle yaz akşamlarında rahatlıkla kullanabileceğin crop top ve etek takımıyla buluşabilirsin. Triko crop top bedeni saran esnek dokusuyla; triko etek ise püsküllü ve asimetrik formuyla kalbini çalabilir!

 

 

6.Keten Dokularla Yaza Kucak Aç!

Yaz aylarında serin tutan dokuları çok seviyoruz! Hem tatilde hem de şehirdeki yaz günlerinde bu dokuları rahatlıkla kullanabiliyoruz. Mesela keten karışımlı dokuyla karşımıza çıkan askılı elbise modeli; yaz akşamlarına ve günlük hayatın akışına çok uygun…  Rahatlık tercihine göre askılı elbiseyi tokalı terliklerle veya bant detaylı sandaletlerle kombinleyebilirsin! :) Yaz kombinleri ile hem doğallığı yakalamak hem de mükemmel görünümlere ulaşmak OXXO'da mümkün...

 

 

7.Tek Parçanın Hakimiyeti!

  • Tencel(Lyocell), keten ve pamuk… Tüm bu içeriklerin bir araya gelmesiyle birlikte yazın ritmi bambaşka! Hem sürdürülebilir modayı hem de doğallığın keyfini aynı anda çıkarabilmen için bahsettiğimiz içeriklerden oluşan parçaları tercih edebilirsin. Bunun için hemen bir öneri verelim! Geri dönüştürülebilir doğal dokusuyla en sıcak günlerde bile rahatlığı elden bıraktırmayacak bir tulum… Bel detaylı tulum modeliyle birlikte tek parçanın gücünü yakalarken yaz günlerine enerji katmak istiyorsan şimdi görsellere tıkla! :)

  • Ben mini şort formlu tulum severim diyenleri de unutmadık! Yine keten karışımlı doğal dokuyla ön plana çıkan tulum önerimiz desenlerin izinden de gidiyor… Tropik esintiler barındıran desenleriyle seni büyüleyecek olan şort tulum modelini hem şehirde hem de tatil günlerinde rahatlıkla kullanabilirsin…

 

Sen de yaz kombinleri ile canlanmak istersen doğru yerdesin! Daha fazlasını keşfetmek için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin. Ayrıca yeniliklerden haberdar olabilmek için üye olman yeterli… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr