Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Egzersizlerine Eşlik Edecek Spor Kombinleri >>
0

 

 

Sonbahar geldi… Bulutlu ve yağmurlu günler bizi bekliyor. Ardından gelecek olan kış mevsiminin soğukluğu ise kaçınılmaz. Ama tüm bunlar motivasyonunu düşürmemeli! Yaz mevsiminin güneşli ve enerjik ritmini ruhumuzda hissetmeye devam ederek kasvetli havaları atlatabiliriz. Bunun en iyi çözümü hareket etmek! Sonbahar ve kış geldiğinde kısıtlanan hareket durumumuzu evde kendi çabalarımızla canlandırabiliriz.

Sana en uygun egzersiz türünü, haftada birkaç gün evde uygulayarak yeni mevsimde dinamik ve enerjik kalabilirsin. Bunun için kendine rahat bir mat ve spor kıyafetler edinmen önemli. Spor kombinler konusunda bir yardıma hazırız! Senin için enerjini daima yüksek tutarak hareket özgürlüğü sunacak önerilerimiz var… Şimdi daha fazla beklemeden OXXO’daki In The Game koleksiyonu ile tanışma zamanı!

Bu yazımızın devamında Evde Egzersiz Zamanı! konumuz da dikkatini çekebilir ve içerisinde yer alan öneriler sana yol gösterebilir… :)

1.Aranan Takım Ruhu!

Sen de rahatlığın izinden giden parçalarda hoşlanıyorsan doğru yerdesin! In The Game koleksiyonunda yer alan ekstra esnek biker tayt ve tek omuz detaylı crop top egzersiz zamanları için ideal! Aynı zamanda bu kombine ekleyeceğin fermuarlı ve kapüşonlu hırka ile mevsim koşullarına meydan okuyabilirsin… Dışarıda yapacağın güzel bir açık hava yürüyüşünde bu kombin sana sonsuz rahatlık sunacak, buna eminiz! :)

 

 

 

2.En Hareketli Desenler!

Desenli taytlar ve crop toplar hepimizin favorisi! Spor kombinleri içerisinde de kullanılabilen bu parçalarla her hareketin sınırsız olacak… In The Game koleksiyonunda yer alan desenli crop top ve yüksek bel tayt modeliyle dilediğin egzersizi rahatlıkla yapabilirsin. İster takım olarak ister ayrı ayrı kullanabileceğin bu iki parçayı mutlaka dolabına dahil edebilirsin! :)

 

 

 

3.Bu Rahatlık Senin!

Egzersiz günlerin için aradığın rahatlığı pamuklu tişört ve paraşüt kumaş detaylı mini şort modelinde bulabilirsin… Sonbahar ve kış mevsiminde hareketi elden bırakmamak için yapacağın egzersizleri onunla keyifli hale getirebilirsin. Pamuklu tişört modelinin doğal yapısı ve mini şort modelinin sıra dışı tasarımı eşliğinde sporun keyfini çıkar! :)

 

 

 

4.Mevsime Uyumlu!

Mevsime uyumlu dokularla spor kombinler yapmak harika! Cut out detaylı ve uzun kollu crop top modeli hem egzersiz zamanlarında hem de hafta sonu için planladığın aktivitelerde yanında olsun… Kontrast renkli jogger pantolon ise yağmurlu günlerde bile sporun keyfini çıkarman için mükemmel seçenek!

 

 

 

5.Eşsiz ve Özgür Detaylar!

In The Game koleksiyonunda yer alan parçalarla egzersizlerini ve günlük hayatını hareketli hale getirebilirsin. Özgürce hareket edebilmen için tasarlanmış mini şort etek ve esnek dokulu crop top… Takım olarak karşına çıkan bu ikiliyi en sevdiğin sneakerlarla birleştirip yeni güne enerjik başlayabilirsin. Hatta bu kombini kapüşonlu hırka ile tamamlamak da harika olur! :)

 

 

 

6.Modunu Yükselt!

Sonbahar ve kış mevsimlerinde üzerimizde hissettiğimiz üşengeçlik duygusunu uzaklaştırmak için renkli ve uyumlu spor kombinler kullanabiliriz! In The Game koleksiyonunda bulabileceğin dikiş detaylı crop top ve yüksek bel tayt modeli ile başaramayacağımız hiçbir şey yok… İster evde ister spor salonunda! Nerede olursan ol, sana hareket özgürlüğü sunarak modunu yükseltecek parçaları mutlaka keşfetmelisin…

 

 

 

7.Her An Her Yerde!

Spor kombinler eşliğinde mevsim koşullarına uyum sağlamak mümkün! Güzel bir açık hava yürüyüşü yapmak istediğinde yağmurlu hava sana engel olmasın… Bunun için tercih edeceğin kapüşonlu midi yağmurluk modeli seni mutlu edebilir. Yüksek bel taytlarla ve uzun kollu tişörtlerle oluşturacağın kombinleri bu parçayla tamamla!

 

 

 

8.Kuratırıcı Etki!

Spor salonuna giderken veya yürüyüşe çıktığında yanına alman gereken özel eşyalarını taşımak çok kolay olacak! Nasıl mı? Kapitoneli bel çantası sayesinde bu mümkün! Spor kombinler oluşturmak istediğinde bel çantası modelinin kurtarıcı etkisini ne iyi şekilde hissedebilirsin…

 

 

In The Game koleksiyonu ile spor kombinler oluşturmak çok zevkli! Sen de yeni mevsimde hareketli ve enerjik olarak yola devam etmek için bu parçalardan yardım alabilirsin… :)

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr